.

 

Casa unifamiliar en venda a Pineda de Mar


Una casa amb caràcter per a una immillorable qualitat de vida

 
Per a entrar a viure-hi immediatament.
 
Prestigiosa, còmoda de viure i al bell mig del centre comercial i urbà.
 
Una casa totalment renovada, amb l'encant de la seva antiguitat i sense cap dels seus inconvenients.
 
Amb molts mobles originals i molt ben equipada, inclou nombrosos elements artístics antics.
 
Construïda a partir de 1930 i acabada el 1944, els anys 2006-2008 es varen realitzar unes curoses obres de reforma, ampliació i rehabilitació a fons, conservant i restaurant tots els elements antics que li donen caràcter i resultant una casa amb les comoditats actuals que conserva tot l'encant d'una d'antiga. L'edificació està inclosa al patrimoni Municipal de Pineda de Mar.

 

Composició
* Possibles dormitoris d'emergència.
 
Equipament principal
Nota: Es conserven abundants sobrants de pràcticament totes les rajoles i mosaics.

 

Certificat energètic

 
 
Superfícies construïdes i útils
PlantesSup. constr.Sup. útilSup. terrassa
Pl. b.178,00147,7038,35
Pl. 159,4045,95-
Pl. 224,1020,20186,25
Sòtans 63,8047,75-
Sumes325,30261,60224,60
Superfície solar (Cadastre): 366 m2

 
 
Plànols (format PDF)
 

Situació
(600 kB)

 

Plànols (6 MB)
Clau necessària

 
Casa situada al centre urbà i comercial de Pineda de Mar, una ciutat d'uns 25.000 habitants. Es a 250 m de la platja, 200 m de la estació de Rodalies, 20 km de dos camps de golf i a 52 km de Barcelona.

 

 
Dalt
 
Interiors - Planta baixa
Hall de 4,5 m x 4,6 m i 4,5 m d'alçada. Després del rebedor trobem aquest gran hall que condueix a la resta de la planta baixa. Hi ha tres vidrieres amb vidres artístics gravats a l'àcid.

 
Rosetó de vidre emplomat en el sostre del hall, a 4,5 metres d'alçada.

 
Estiu i Primavera flanquegen l'entrada del menjador del qual es conserva el mobiliari original.

 
Menjador per a 10-12 persones, ampliable obrint de bat a bat les vidrieres dels dos costats.

 
Cuina totalment equipada. La finestra de guillotina i la corresponent persiana de seguretat estan motoritzades. Aquesta finestra, si es vol, serveix de passa-plats cap a la taula de la terrassa.

 
Lluminosa galeria a la façana Sud. Un extraordinari lloc per estar de dia. Comunica al mateix nivell amb la terrassa.

 
Vista nocturna de la galeria des de la terrassa.

 
Durant els 4-6 mesos més càlids resulta un privilegi dinar i sopar en aquesta terrassa. La finestra de la cuina, que serveix de passa-plats, és al davant de la taula grossa mentre que la taula petita és just al davant de la porta de sortida.

 
Comodíssima saleta d'estar, concebuda especialment per a la tarda o la nit. Amb TV de 40" i equips de DVD, satèl·lit i àudio. L'ajust a 22º C de la calefacció per sol radiant la converteix en l'espai més confortable a l'hivern a la vegada que l'equip de ventilació forçada evita la xafogor de l'estiu.

 
Llit de 180 x 200. Aquest dormitori és particularment silenciós.

 
El dormitori 1 està equipat amb mobles antics, hi ha un armari-vestidor, una calaixera amb armari superior i el seu bany incorpora elements de disseny clàssic.

 
Llit de 180 x 200. A la part no visible de la foto hi ha un armari.

 
Quatre llits llitera de 80x185, un armari i un escriptori. Aquesta cambra está destinada actualment a dormitori infantil.

 
Llit de 140 x 185. A l'esquerra s'entreveu un armari. Les persianes motoritzades Gradhermetic Alunova permeten el pas de més llum i més aire que qualsevol altra persiana tradicional, tot mantinguent un màxim grau d'intimitat.

 
Segon bany a la planta baixa.

 
Dalt
 
Interiors - Plantes altes
Dormitori 5 amb el seu bany. Llit de 200x200 i armari encastat.

 
Racó de treball a l'estudi. El sòl de l'estudi té una efectiva insonorització especial per no molestar amb la música forta.

 
Un estudi ideal per a treballar, llegir, escoltar música, veure TV o, senzillament, aclucar els ulls!

 
Un nou muntacàrregues, amb cabina de mida reglamentaria per a cadira de rodes, ens duu a un replà davant de la porta de l'estudi. Des d'aquest replà se surt directament al terrat, s'entra a l'estudi o es baixen 10 esglaons fins al dormitori 5. L'escala exterior acaba en un replà davant d'aquest dormitori.

 
L'escala interior, vista des del replà de l'escala exterior. La porta exterior és de seguretat. Entrant a la dreta es troba el dormitori 5 i a l'esquerra hi ha el traster. Pujant els 10 esglaons es troba l'altre replà que connecta amb l'ascensor, amb l'estudi i amb el terrat.

 
Dalt
 
Exteriors - Planta baixa
Les finestres d'alumini i doble vidre imiten les antigues de fusta. Totes les persianes estan motoritzades. Els dos fanals eren originalment de gas (Segle XIX).

 
La planta baixa està aixecada uns 90 cm per a evitar humitats. La forja, d'encàrrec, fou realitzada per tallers Rull a principis del S. XX.

 

Detall
frontal
esquerra

Detall
frontal
mig

Detall
frontal
dreta

 
 Lateral esquerra
(Junt a Carrer Biblioteca)
 
 Lateral dreta
Escala a planta primera i terrat
 

 
Armaris per a estris i productes de jardineria sota l'escala a la planta primera, a la que també s'accedeix amb un ascensor interior. Sota d'aquesta escala es guarden unes bicicletes.

 
La galeria connecta al mateix nivell amb aquesta terrassa de 38 m2 situada en la façana Sud. Protecció contra el sol i el "resol": doble tendal, un de malla Aluminet al 50% i un altre de lona, motoritzat.

 
Durant els 4-6 mesos més càlids resulta un privilegi dinar i sopar en aquesta terrassa. La finestra de la cuina, que serveix de passa-plats, és al davant de la taula grossa mentre que la taula petita és just al davant de la porta de sortida.

 
Arbres: Largerstroemia i Baladre blanc en un racó tranquil i fresc a l'estiu.

 
Dalt
 
Exteriors - Terrat
Sortint del terrat que dona al Carrer Barcelona.

 
Una de les finestres de l'estudi, amb persianes d'acer.

 
Mitjos balustres integrats en una paret, darrere de la que hi ha el nou dormitori 5 amb el seu bany. Tres finestres rectangulars per als esmentats dormitori i bany.

 
Mirador (en el moment de la foto encara no s'havia instal·lat la barana).

 
Solàrium (en un dia sense sol). En la barana s'instal·laren vidres desllustrats per millorar la intimitat del solàrium.

 
La casa té un gran terrat. L'antiga xemeneia s'adaptà a les sortides de gasos de dues calderes, una mixta d'aigua calenta i calefacció i l'altra només d'aigua calenta. A l'esquerra s'endevina la talaia del mirador.

 
Dalt
 
Soterranis
En aquest soterrani hi ha la bugaderia, espai per planxar, els productes de neteja, diversos armaris per a rebost, un frigorífic-congelador complementari, un conservador de vins i espai per a diversos objectes de la llar.

 
En aquest altre soterrani hi ha un gran taller de bricolatge i un sistema de tractament d'aigües amb dipósits de reserva. L'aigua del pou propi es processa per emprar-la a la casa i per regar. Un dels processos consisteix en una osmosi inversa de més de 750 litres diaris.

 
Porta de servei
Porta de servei que dóna al Carrer Biblioteca.

 
Virgen de la Estrella de Triana. Ceràmica artística antiga davant de la porta de servei del Carrer Biblioteca.

 

 
Cerqueu qualitat de vida?
 

Email

 
Dalt